۳۸
۸۰
خانــم

دست دادن حالت خفگی هنگام احساس ترس یا عصبی شدن؟

سلام خسته نباشین..چن سالی هست که این مشکل رو دارم و حدود دو سالی هست رفته رفته بیشتر میشه .. به خاطر اتفاق افتادن چیزی ترس داشته باشم شب موقع خواب یهو با حالت خفگی و سست شدن شدید بدن بیدار میشم به حالتی که میخوام کاری کنم مثل خودکشی که حالت تموم شه..یا وقتی عصبی میشم کامل سینه ام سفت میشه و نمیتونم نفس بکشم...کوچکترین تنش و چیزی باعث شدیدترین برخورد از طرف من میشه

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي باليني از دانشگاه سراسري تهران/استعداد درخشان دانشگاه/ طرف قرارداد با بيمه نيروهاي مسلح/خدمات حضوري و آنلاين در تهران