۵۷
۹٠
آقــا

بیمار پیوند کبدی مبتلا به کرونای گوارشی؟

سلام خسته نباشید پدر من حدود دو هفته ست ک مریضه و یک هفته ست ک ما متوجه شدیم کرونا داره و جواب تست مثبت شده بخاطر آلودگی فقط یک روز در بیمارستان پیروز لاهیجان استان گیلان بستری شد و بعد از تسکین. درد مزمن معده و دلپیچه با خواست خودش و رضایت دکتر عفونی مرخص شد دو روز طول کشید. تا ما داروهاش رو. پیدا کنیم و تو این مدت خیلی درد کشید باید خدمتتون عرض کنم ک سرفه های مکرر نداره و طی دو. هفته فقط نهایتا 3روزه ک گهگاهی سرفه میکنه اونم خیلی معمولی و تنگی نفس و... هم نداره به گفته دکتر عفونی روند بیماری نسبت به بدن ضعیفی ک داره بخاطر داروهای سرکوب کند بوده و قابل درمانه ولی از بعد مصرف داروهای کرونا و داروهای تقویتی و تسکین دهنده های معده ای ک ما خیلی براش فراهم کردیم کمی فقط کمی بهتر شد و الان دو روزه ک باز هم از درد شدید مهده و کمی دلپیچه رنج میبره استرسش بعد فهمیدنه اینکه مبتلا به کرونا شده خیلی زیاد شد همین باعث تشدید درد معده و بیقراری و بی خوابیش شده و تا الان حدود 28ساعت بود ک نخوابیده بود و با داروی خواب الپرازولام 1درصد ک براش خیلی قوی بود یکم تونست استراحت کنه اشتها به غذا نداره و خیلی کم غذا میخوره دکترش گفته حق مصرف داروی قوی تری بجز پنتوپرازول 40درصد رو هم نداره درطول 24ساعت تعداد داروهای مصرفیش به 20تا هم میرسه وچون غذا کم میخوره داره باعثاسیب بیشتری به معدش میشه بخاطر الودگی هم میترسیم ببریمش بیمارستان بستریش کنیم سری قبل داخل اتاق قرنطینه بود ولی بازم بخاطر الودگی راضی نبود و همین ک یکم بهتر شد اومد خونه تروخدا راهنماییم کنید نمیدونم همه چیزوگفتم یا ن ولی واقعا نگرانم
یکی از داروهاش رو که برای کرونا بود (تاوانکس) پرستار به اشتباه داخل برگه منتقل کرد و بجای 12ساعت نوشت هر 6ساعت یک عدد تعداد 5تا بود و الان تموم شده و بعد اخرین قرص هم حالش بد شد و حالت تهوع شدید داشت ک با داروی تهوع برطرفش کردیم قرص کالترا رو هم بخاطر نداشتن تنگی نفس به دستور پزشکش تهیه نکردیم
( وزنش رو درست نمیدونم تو محدوده ی 90معمولا متغیره)

1 پـاسـخ

  • سلام
    خدا روشکر مرحله خطر رو پشت سر گذاشتن. به نظر من تاوانکس رو ديگه ادامه نديد. مصرف بقيه داروها و داروهيا خودشان را ادامه دهيد. اميدوارم هر چه زودتر بهبود يابند. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 93 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران