۳۷
۱۰۷
آقــا

دفع خون زیاد در ادرار پس از گذاشتن استنت دلجی در کلیه که دوماه ازان میگذرد در اواخر بارداری ؟

سلام. وقت بخیر. درهفته بیست هفت بارداری به علت وجود سنگ کلیه و ورم شدیدناچار به گذاشتن استنت دبل جی شدم طبق دستور پزشک علاوه بر درد و سوزش دفع خون تا پایان بارداری میبایست تحمل میکردم مصرف مایعات فراوان دارمو همچنین استراحت کافی. الان درهفته 36 باراری هستم متاسفانه با بزرگ شدن جنین فشار بیشتری به کلیه و مثانه ام وارد شد و دوباره دچار ورم خفیف شده و همچنین خون خیلی زیادی دفع میکنم. و کم خونی دارم. بیحالم و بدنم سرده و سردرد دارم همش گاها تب میکنم. ایا طبیعی است یا اینکه میتوان پزشک زنان با سزارین بچه راخارج کرده تا زودتربه کلیه ام رسیدگی کنم.

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران