۲۷
۹۵
آقــا

فشار بالا همراه با خستگی مفرط بعلاوه درد اعضای بدن نشان چیست؟

با سلام
مدت چندهفته برای کارهای درسی تحرک نداشتم و روی صندلی ساعت ها می نشستم...
بعد از آن ناگهان خستگی مفرط عمومی و درد و بی حسی اعضای بدن بعلاوه کم توانی در انجام کارهای روزمره دارم...و اینکه این درد و ورم ابتدا از قسمت چپ بدن به خصوص پا و دست شروع شد
و الان نیز برخورد قطرات آب به بدن ایجاد درد خفیف و نقطه ای میکند

(سن 27. وزن 90. قد 177)

پس از مراجعه به پزشک، فشارم 16 بود و دکتر آمپول ب_ کمپلکس و یک آمپول دیگر برای پایین آوردن فشار تجویز کرد.

تقاضا دارم راهنمایی فرمایید
هنوز جواب آزمایش دیابت و غیره را نگرفتم...

1 پـاسـخ

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران