راهنمایی برای میزان استفاده دارو میخواستم؟

سلام خانم دکتر دخترم 7 سالشه با وزن 29/90و قد 130چند روز پیش دکتر غدد بردم برای چکاپ گفتن نیاز به آزمایش نداره قدش خوبه یه مقدار اضافه وزن داره براش یه شربت کلسی شور نوشتن و همین طور قرص ویتامین د3 دوز 50000 گفتن تا دو ماه هفته ای یک عدد بعد هر ماه من قبلش هم به دخترم هر دو ماه یکی میدادم شربت که روزی 5 سی سی گفته بود سه روز دادم و اسهال شد به دکتر هم گفتم گفت شربتش رو قطع کن بیا یکی دیگه بنویسم الان میخوام بدونم این مقدار ویتامین د3 مشکلی ایجاد نمیکنه و نیازی هست یک شربت دیگه تجویز بشه ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

1 پـاسـخ

  • سلام قد و وزن دختر شما معادل قد يک دختر هشت و نيم ساله ست و اصلا براي قدشان ،افزايش وزن ندارن . بعلاوه بدون آزمايش چه دليلي داره که قرص ويتامين دي ،هفته اي يکبار استفاده بشه . اين مقدار در صورتي داده ميشه که بر اساس آزمايش،کمبود ويتامين دي داشته باشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 110 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران