۳۷
۶۳
خانــم

اثرات کم کاری تیروئید بر خلق وخو چیست؟ ؟

سلام .‌دو سه سالی هست ک کم کاری تیروئید دارم و تحت درمانم ولی از نظر خلق و خو خیلی حساس شدم . استرس دارم ، نگرانم ، در بیشتر مواقع ناامیدم ، خیلی زودرنجم ، کم حوصله و کم طاقتم ، در برابر بحث های عادی با همسرم خیلی گریه میکنم و ....
از خودم خسته شدم و واقعا نمیدونم آیا از اثرات تیروئیده اینا یا اینکه کلا اخلاقم اینه . لطفا راهنمایی ام کنید . آیا نیاز هست بصورت حضوری ب‌ پزشک مراجعه کنم یا خیر . و اینکه ب چ پزشکی مراجعه کنم روانپزشک یا مشاور؟
در آخر ضمن تشکر از پاسخگویی خواهشمندم که پرسش مرا با عنوان نامم با دیگران به اشتراک نگذارید

1 پـاسـخ

بازدید : 264 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران