۷۷
آقــا

درگیری ده درصد ریه و آمپول دگزا؟

با سلام
برای درگیری ده درصد ریه 4 عدد آمپول دگزا تجویز شده ، با توجه به اینکه نظرات جالبی در مورد آمپول دگزا نوشته نشده آیا استفاده کنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    چه کسي نظرات جالبي راجع به آمپول دگزامتازون ننوشته است؟ آيا فرد محققي بوده است؟ آيا مستندات علمي کافي داشته است؟ کدام مرجع علمي از اين نظرات دفاع کرده است؟ هر دارويي مثل هر غذايي منافع و مضراتي دارد که چنانچه در زمان و شرايط مناسب استفاده گردد منشا اثرات مفيدي است. بنابر اين به پزشکتان اعتماد کنيد و از سخناني که متاسفانه بدون دلايل علمي بر زبانها جاري مي‌شود يا در فضاي مجازي مي‌چرخد اجتناب کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران