راهنمایی در مورد بیماری خاص؟

سلام و عرض ادب
اقای دکتر من 20 سالمه و همجنسگرام می خواستم بدونم آیا درمانی برای همجنسگرایی هست ؟؟ واااقعا درعذابم به هیشکیم نمیتونم بگم چندین ساله که با این عذاب زندگی میکنم تا حالا مشاوره ای درموردش نگرفتم و نمیدونم در اینده چه خواهم کرد.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام ممنون از نظر و حسن انتخاب شما قطعا اين گرايش شما بايد بررسي شود که آيا ريشه يادگيري و تجربه اي دردوران گذشته دارد يا عامل ژنتيکي مي باشد. قطعا مشاوره به شما بسيار کمک کننده خواهد بود. اين موضوع براي خيلي از افراد مي تواند مطرح باشد خجالت نکشيد و خودتان را با کمک نگرفتن از يک روانشناس و مشاور بيشتر اذيت نکنيد. حتما از يک فرد متخصص و متبحر در حوزه روانشناسي کمک بگيريد بنده هم در خدمتتان هستم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 167 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران