٣٣
٧٥
خانــم

درد در ناحیه زیر ناف و لگن وپریودی نامنظم و احساس توده در سینه سمت راست؟

سلام خدمت خانم دکتر 33 سالمه و4بارداری داشتم دو سقط و دو بارداری موفق که هردو سزارین بودن الان مدته یکی دو سال میشه که درد های خیلی شدیدی در ناحیه ی لگن وزیر نافم ورحمم احساس میکنم جوری که بعضی وقتها واقعا نمیتونم تکون بخورم چند بار رفتم دکتر ازمایش و سونو هم دادم ولی گفتن چیز خاصی نیست الان مدتیه که پریودهام خیلی کم و نامنظم شده وموهای سرم دچار ریزش شدیدی شده ازمایش کم خونی هم دادم گفتن ندارم چند وقته زیر بغل سمت راستم قسمت بالای سینه م یه توده ی سفت احساس میکنم البته بدون درد چون سابقه سرطان سینه هم در خانواده داریم خیلی میترسم ممنون میشم راهنمایی کنیدض

بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زنان و زايمان (پريناتولوژي) در تهران