درد معده؟

من مردی 44 ساله هستم چندین سال در ناحیه چپ شکم درد دارم چندین بار هم دکتر رفتم و حتی یکبار هم آندوسکپی انجام دادم دکتر گفت فتق معده داری ناچیز میخواستم راهنمایی بفرمایید .ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام.علت درد شکم تنها مربوط به معده نيست. حداقل ازمايش ادرار ومدفوع وخون بدهيد و سونوگرافي از شکم انجام دهيد. اگر دردهاي با غذا خوردن ارتباط دارد ونفخ وترش کردن داريد احتمالا مربوط به معده هست .سعي کنيد غذاي محرک مثل ترشيجات وادويه کمتر بخوريد.بين غذا وبلافاصله بعد از غذا اب وچاي نخوريد.وصبح ناشتا وقبل شام حداقل دو هفته کپسول امپرازول بخوريد.اگر بهتر نشديد براي بررسي مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران