۲۹
۵۷
آقــا

توهم دارم؟

سلام خسته نباشید
من بدلیل مصرف چسب (بو کردن چسب) به مدت 1سال دچار توهم شدم الان دوسال ترک کردم ولی هنوز توهم از بین نرفته..توهمم بصورت دیدن ، صدا و حس کردن هست (دیدن) که خیلی کم هست
(شنیدن) بهم فهش میده
(حس کردنم) اینکه تو تمام بدنم حرکت میکنه خفم میکنه قفسه سینه ام رو فشار میده ک سخت نفس میکشم موقع مطالعه چشامو تکون میده و خیلی چیزای دگ ک من واقعا حسشون میکنم و واقعا درد دارن..البته میدونم ک توهم و وجود خارجی نداره.
چندین جلسه دکتر رفتم قرصهایی مثل الانزاپین و رسپریدون و...دادن توهمم یکم کم تر شده ولی تاثیر انچنانی نکرده.
چون بیکارم دوساله(بخاطر مشکلم اصلا قادر به کار کردن نیستم) در توانم نیست به پزشک مراجع کنم چون ماهی یبار حداقل باید برم..
از تو اینترنت قرص ترانکوپین و تهیه کردم الان 3روزه ک مصرف میکنم خواستم بببنم خوب هست یا خیر و اینکه قرص قوی تری وجود داره که مشکل منو حل کنه..
ببخشید طولانی شد.ممنون ک وقت گزاشتین.

4 پـاسـخ

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران