کم بودن رابطه جنسی در زندگی مشترک به علت سردمزاجی همسرم / درد داشتن حین مقاربت ؟

خانم هستم ، 40 سال سن دارم
حدود 5 سال ونیم از ازدواجم میگذره، متاسفانه ارتباط جنسی ما خیلی کم بوده ماهی 1 مرتبه یا 2 ماه یکمرتبه اونهم با اعتراض من .....
هیچوقت ارتباط جنسی کامل به علت دردی که حین مقاربت داشتم نبوده...همسرم اصلا بلد نبود منو آماده بکنه و اینکه برخوردش با من جوری بود که خودم به شدت دچار دلسردی شدم تو برقراری رابطه چون همیشه بخاطر اعتراض من حاضر به انجام این کار شده...
دنبال راه چاره برای درمان سردی همسرم که به گفته مشاورم به علت افسردگی می باشد
دنبال درمان خودم بایت درد حین مقاربت هستم.
خودم از نداشتن رابطه جنسی در عذاب هستم از طرفی همسرم رو دوست دارم.
به علت نبود رابطه جنسی به شدت چاق شدم بخاطر استرسی که دارم.

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي اجتماعي در تهران