درد بغل ناف؟

سلام اقای دکتر بنده سمت چپ یک سانت بغل ناف از چپ درد سنگین و دائمی دارم خوابمو مختل کرده

در صورت لمس کردن درد شدید میشه
فقط همین ناحیه درد میکنه و سفت شده خیلی سفته برآمدگی نداره

آزمایش خون دادم ولی تا جوابش بیاد دیره
میخواستم بنده رو راهنمایی کنید چیکار کنم
ایا با سونوگرافی مشخص میشه؟
نبض شدید هم بالای ناف دارم
اشتهام کور شده و از ترس چیزی نمیخورم چون دردش عصبیم کرده و کاهش وزن و مختل شدن اجابت مزاج و نفخ هم دارم

حتی وقتی که کامل تخلیه مدفوع انجام میشه باز اون قسمت درد سنگینی داره خواهشا راهنمایی کنید و حدسیاتتونو بگین میتونه از چی باشه

وقتی هم فشارش بدم حس سنگینتری دارم و اینکه ورم نداره ولی انگار یه چیزی سفته و یه ذره کمی جابجا میشه و صدای اب و قل قل شکم میاد

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران