اقا
۱۰ کیلو
آقــا

رفلاکس کودکان؟

سلام پسر یک سال و نه ماهه ای دارم که از ده روزی رفلاکس داشته با تجویز پزشک سونو گرافی انجام دادیم و پزشک رانیتیدین تجویز کرد بعد از 5 ماهگی ریفلاکسش بهتر شد اما بعد از یک سالگی رفلاکس دوباره به سراغش اومد و بعد از غذا سرفه می کنه و غذاش رو بالا میاره اکثر اوقات خلط گلو داره و سرفه می زنه که به بالا آوردن غذاش منجر می شه به خاطر سرفه هاش عکس ریه هم گرفتیم که مشکلی نداشت ولی ریه اش خلط زیادی داشت چن تا دکتر بردیم یکی گفت رانیتیدین بدین و یکی برای سرفه هاش دیفن هیدرامین البته سرفه هاش اکثرا بعد از غذا است که گاهی شدید می شه و هرچی خورده بالا میاره الان دو با ه معدشم حساس شده و بعد غذا سرفه می زنه و غذا رو بالا میاره می خواستم بش رانیتیدین بدم اما دادن رانیتیدین ممنوع شده چکار کنم اسید معدشم خیلی اذیت ش می کنه طوری که گلوش
و می سوزنه و خودش جیغ میزنه چه کار کنم چه دارویی بش بدم برای خلط مزمنش چی کار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران