تردید در آسیب روتاتورکاف در شانه و پارگی تاندون اسپیناتوس sperspinatus؟

با سلام بنده در هفته پیش توسط یکی از دکترها ویزیت شدم عنوان فرمودند آسیب روتاتورکاف در شانه دارم و با داروی پیاسکلیدین و فیزیوتراپی برطرف می شود (البته عنوان نمودند نیاز به بررسی ام آر آی نیست). پس از آن ام آر آی را برای دو نفر از متخصصین ارسال کردم عنوان کردند superspinatus tendinits with enthrsophyte یا پارگی تاندون و جدا شدن نی نی از تاندون رو تشخیص داده اند. چطور میتونم نظر شما رو در این خصوص بدونم. ام آر آی رو ارسال کنم یا نوبت حضوری میدید برسم خدمتتون. بنده از بوشهر میام

بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران