ترک اعتیاد به روش فوق سریع uRoD؟

سلام برادر من 17ساله معتاده و 9ساله که ه ویین میکشه خواستم ببینم به روش سم زدایی با Urod میشه بهبود پیدا کنه نجات پیدا کنه؟ اگه جناب دکترسعید کوهی تشریف دارن لطفا توضیح بدن اگه هم نیست خواهشمندم یکی ازپزشکان بی هوشی توضیح بدین. ممنون از لطفتون

2 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز .
    روش UROD حدود بيست سال پيش به مدت کوتاهي در کشور انجام ميشد ولي بعدا توسط وزارت محترم بهداشت در کشور ايران و بسياري کشورهاي ديگرممنوع اعلام شد.
    علت اين قضيه آمار بالاي مرگ ناگهاني ناشي از ايست قلبي بود که با UROD همراه است.
    شخصا به هيچ عنوان پيشنهاد نميکنم که ازين روش براي ترک اعتياد استفاده‌ کنيد.
    بهتر است از کلينيک هاي ترک اعتياد که داراي مجوز رسمي از وزارتخانه هستند کمک بگيريد يا به کلينيک مرکز ملي مطالعات اعتياد ايران واقع در ميدان قزوين جنب بيمارستان فارابي مراجعه نماييد.
    موفق باشيد 🌺

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام دوست عزيز .
    روش UROD حدود بيست سال پيش به مدت کوتاهي در کشور انجام ميشد ولي بعدا توسط وزارت محترم بهداشت در کشور ايران و بسياري کشورهاي ديگرممنوع اعلام شد.
    علت اين قضيه آمار بالاي مرگ ناگهاني ناشي از ايست قلبي بود که با UROD همراه است.
    شخصا به هيچ عنوان پيشنهاد نميکنم که ازين روش براي ترک اعتياد استفاده‌ کنيد.
    بهتر است از کلينيک هاي ترک اعتياد که داراي مجوز رسمي از وزارتخانه هستند کمک بگيريد يا به کلينيک مرکز ملي مطالعات اعتياد ايران واقع در ميدان قزوين جنب بيمارستان فارابي مراجعه نماييد.
    موفق باشيد 🌺

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 212 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيهوشي و درد در تهران