۳۷
خانــم

شکستگی دندان؟

سلام وقت بخیر ببخشید دندان جلوی ضرب دیده ونصفه شکسته میخواستم ببینم شماترمیم انجام میدید واینکه که بعدمعاینه چقدر زمان میبره که درست بشه وتقریبی هزینشو میفرمایید

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب بله من ترميم دندان شکسته انجام ميدهم،ابتدا بايد به عکس راديوگرافي از دندان خود بگيريد،بعد معاينه بشيد ،و بعد براي شما وقت کاري ميذاريم،در حال حاضر تمام وقت ها تا پايان سال پر هست،و ان شاالله براي فروردين ماه در خدمت شما هستيم،البته با توجه به اينکه دندان جلو هست ميتونيد تشريف بياريد مطب و در ليست مراجعين اورژانسي قرار بگيريد در صورت اينکه بيماري وقتش رو کنسل کرد شما جايگزين ميشويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشکي ترميمي و زيبايي در تهران