هزینه طب سوزنی چه جوریه؟

هزینه طب سوزنی چه جوریه؟ جلسه ای؟ ساعتی؟ دوره درمان ئمعمولا چند جلسه یا زمان نیاز داره؟
بعدشم من برای مادرم میخاستم آرتروز زانو و کتف داره موثر میتونه باشه یا نه؟

1 پـاسـخ

  • هزينه طب سوزني به صورت جلسه اي محاسبه ميشود. ميزان هزينه بسته به کارهايي است که در طي اون جلسه انجام ميشود. هر جلسه حدود نيم تا يک ساعت طول مي کشد. تعداد جلسات کاملا بستگي به بيماري و شرايط ان دارد ولي در کل دوره هاي درماني طب سوزني ده جلسه اي هستند. طب سوزني در درمان آرتروز زانو به صورت بسيار مؤثر باعث کاهش درد و افزايش دامنه حرکتي بيمار مي شود .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
بازدید : 380 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران