2تا از دندان های جلویم شکستن و بعد دوباره رشد خیلی زیادی داشتن الان خیلی بزرگ شدن. دندان هام خیلی از هم فاصله دارند به طوری که بعد از هر وعده غذایی خیلی از غذا ها در بین دندان هام باقی می مانند در یه جایی از دندان به جای یک دندان 2 دندان در آمده در عکس یکم واضحه سمت چپ. دندان هام در یک ردیف نیستن یه موقع های هست بعد از خواب به زور غذا جویده میشه که مثلاً کل آن سمت هم دندان ها و هم آن سمت سر یه دردی هست؟

هزینه تقریبا چقدر میشه؟
آیا بعد از درمان به حالت اولیه خود کاملا باز می گردند؟
آیا بعد از اولین بار درمان کاملا درست میشن؟
آیا نیازی هست بعد از اولین بار که بیام پیش شما دوباره مراجعه داشته بشم؟
اگر هست هر چند وقت مراجعه داشته باشم؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير اميدوارم حالتون خوب باشه براي راهنمايي بهتر ، معاينه حضوري و راديوگرافي لازمه ولي با توجه به عکس و توضيحات احتمالا اول بايد مشاوره ارتودنسي بگيريد و بعد با توجه ب طرح درمان ارتودنسي براي درمان دندون ها ب ما مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران