۳۸
۸۷
خانــم

نتیجه کلوپوسکپی؟

نتایج ترجمه دردسترس است ترجمه
انواع ترجمه
ترجمه نوشتار
انگلیسی - شناسایی شد
فارسی
نوشتار مبدأ
macroscopic examination of the sample:
the sample lableled endocervix includes tissue tissue pieces with mucus and blood clots , the dimensions of which after washing are 1×1×0.5 cm , cream - brown color and soft to elastic consistency , all of which are submitted in 1 issue.
microscopic examination of the sample:
polypoid tissue covered with endocervical epthelium was also seen .ecto - and endocervical epithelium with stroma containinge chronic inflammatory infiltrate was seen.
dx : endocervical curettage:
endocervical polyp
chronic cervicitis

556 / 5،000
نتایج ترجمه
نتیجه ترجمه
بررسی ماکروسکوپی نمونه:
اندوسرویکس نمونه لیبل شده شامل قطعات بافتی با موکوس و لخته خون است که ابعاد آن پس از شستشو 1×1×0.5 سانتی متر به رنگ کرم قهوه ای و قوام نرم تا الاستیک است که همگی در 1 شماره ارائه شده است.
بررسی میکروسکوپی نمونه:
بافت پولیپوئید پوشیده از اپتلیوم آندوسرویكال اكتو و اپیتلیوم اندوسرویكال با استرومای حاوی ارتشاح التهابی مزمن دیده شد.
dx: کورتاژ اندوسرویکال:
پولیپ اندوسرویکال
دهانه رحم مزمن

ارسال بازخورد
پانل‌های کناری

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در کلاله