۲.۵
۱۳.۵
آقــا

بی حرکت شدن دست و پای کودک؟

سلام وقت شما بخیر
پسر دوساله ی من تقریبا از هفته پیش یکدفعه میگه پام درد میکنه و میشینه و بلند نمیشه از جاش و میگه پام خوب شه میام.با هیچ ترفندی حرکت نمیده پاشو یا پاشه راه بره.
تا حالا 3بار شده. دفعه اول خیلی گفتیم پاشو برو ماشینتو بیار یا بیا بستنیتو بگیر اما میگفت نمیتونم شما بیارید برام دست به پنجه پاش میزدیم جیغ میزد بعد از ظهر خوابید بیدارشد خودش راه رفت.ولی یادش بود که چی شده میگفت دیدی پام خوب شد.یکبار دیگه هم همین کارو کرد اما ما بیشتر بی محلی کردیم تا بعد از چند وقت پاشد راه رفت و امشب دستش بود که روی دستش کمی خراش خورده بود که به من نشون داد و بعد دستشو چسبوند به سینه اش تا خوتبش ببره منم زیاد نپرسیدم ازش چی شده تا حساسش نکنم.
البته تقریبا چند ماه پیش هم از چیزی ترسیده بود که من نفهمیدم چیه دقیقا.ولی قبل از خواب دستاشو مشت کرد و پنجه پاشو به داخل خم کرده بود بدنش منقبض بود حتی احساس کردم دندوناشم به هم فشار میده اما خوابش که عمیق شد خودش دست و پاشو باز کرد.
ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 217 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران