۳۴
۴۳
خانــم

درمان چین و چروک و لک های صورت؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید
من دختری 34 ساله مجرد هستم با پوست نزدیک به سبزه و دارای بیماری میاستنی گراویس
با عرض شرمندگی عرض کنم خدمتتان
1-که نزدیکی پریود در حد یکی دو تا جوش دردناک میزنم البته صورتم جوش میزنه
2- صورتم چین و چروک داره حالا می خاهم بدونم برای من چه درمانی بهتره
3_ حدود سه بارهم آراف اینتراسل انجام دادم که آخریش باعً شد کنی صورتم اک بشه آخه خیلی صورتم حساسه یعنی بعد اینکار ضخم و کبود می شد
4- حخانم دکتر در جای خواندم اراف برای کسانی که پین دارند تو بدنشان مضره آیا برای منی هم که تو دندانم زمان عصب کشی فایل داندانپزشکی شکسته ایا ضرر داره
5- با مطبتان تناس گرفتم انا موفق به برقراری تماس نشدم چگونه می توانم از شما وقت بگیرم
ممنون میشوم پاسخ بدهید

2 پـاسـخ

  • ار. اف اگر توسط متخصص پوست متبحر انجام بشه هیچ منع و مشکلی نداره ...........فقط مراقبت های چند روز بعدش خیلی مهمه که باید رعایت بشه .........متاسفانه دکتر خلیلی پذیرش جدید یا ویزیت ندارند و متخصص پوست های دیگر هستند البته انجام لیزر یا برخی درمان اگر نیاز باشه بعدا با ایشون براتون نوبت داده میشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 482 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران