گلو درد و سوزش گلو ؟

سلام اقای دکتر مادرم چند روز هست که سوزش‌گلو دارن و امروز میگن یکم سردرد دارن و دمای بدنشان هم 37 بود امروز نگران هستن میتونه از علائم باشه حدود دو ماه پیش‌که گفتم بهتون الرژی داشتن و سرفه های خیلی بد میکردن و الان هم سرفه های خشک رو دارن و فکر می کنن تو‌ گلوش چیزی ترشح میشه که باعث سرفه میشه خیلی سرفه ندارن مثلا روزی پنج یا چهار بار سرفه می کنن میخواستم راه درمانش رو بدونم و میتونه از علائم این ویروس کرونا باشه خیلی نگران هستن لطف توضیح بدید با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام، ايشان مشکل جدي ندارند علايم کرونا ندارند. به نظر من نيازي به مراجعه به دکتر ندارند در منزل استراحت کنند و اگر تغييري ايجاد شد به من اطلاع بدهيد قرص سرما خوردگي هم مي توانند بخورند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 128 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران