فیبروم رحم. نتیجه هیستروکوپی ؟

سلام خانم دکترمن فیبروم داشتم با درد زیاد طبق تشخیص یک دکتر در اردبیل برام هیستروکوپی انجام دادن ودو دوره 20روزه قرص جستیران 40مصرف کردم بعد دوره دوم خونریزی به مدت 14روز داشتم ودوباره مراجعه کردم بهشون سونو گرفتم ولی علت خونریزی که دارم رو برام ضخامت رحم گفتن الانم داذو دادن وآمگول که 28روزه زیر جلدی به بازوم تزریق کردم دوباره خونریزیم بند نیومده خیلی نگرانم اگر شما تشخیص دیگه دارید من بیام مطب شما

1 پـاسـخ

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي و ivf ، هيستروسکوپي و لاپاراسکوپي در تهران