۳۲
۷۵
خانــم

ریزش مو بر اساس رژیم و ورزش؟

با سلام و تبریک سال نو
من 32 ساله و خانم هستم موهای بسیار پر و مشکی بدون رنگ و بلند داشتم پارسال رژیم سخت و ورزش شروع کردم بعد از یک ماه ریزش مو شدید تا 6 ماه طول کشید و من ورزش و رژیم را رها کردم موهایم نسبتا کم شد ‌و دکتر های زیادی رفتم و قرض دوتستراید و ماینوکسیدیل را دادند و من بدیل ضرر هایی که دارند استفاده نکردم و بعد 6 ماه ریزش خوب شد و امسال دوباره رژیم و ورزش و شروع کردم و ایندفعه بدتر مو هام می ریزه و مو هام یک سوم شده و شقیقه هام دیده میشه یعنی مویی نمونده و خیلی استرس دارم در ضمن هر دو بار سیستین ب 6 فرانسوی مصرف کردم و درمان های گیاهی مثله اب پیاز
و سوالی که دارم اینه که الان یک ماه هست که ریزش مو شدید دارم آیا روزه گرفتن باعث ریزش بیشتر میشود یا ربطی ندارد و چه راهی رو برای قطع و رویش مجدد موها پیشنهاد میدهید اصلا موی ریخته شده در میاید
و اینکه آزمایش خون و نمونه برداری از پوست سر هم انجام دادم و مشکلی نبود
با تشکر

بازدید : 225 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران