سکته قلب و بسته شدن رگ ها؟

با سلام مادرم 66 سال سن داره سال قبل اسکن قلب انجام دادیم گفتن قلبش ضعیف شده و ی سکته خفیف کرده. هفته پیش ی دفعه سکته کرد و edem ریه. فشارش پایین و نوسان داره و سابقه قند هم داره . وقتی آنژیوگرافی کردیم گفتند رگ ها بسته شده و راهی جز عمل نداره . اما ریسک عمل بسیار بالاست حتی ممکنه در حین عمل سکته کنه . لطفا راهنمایی کنید با این باید عمل بشه

1 پـاسـخ

  • براي تصمي گيري اطلاعات دقيقتري مورد نياز هست, از جمله تعداد و نواحي درگيري عروقي و ميزان برونده قلب .ولي بطور خلاصه با توجه به زمينه ديابت و نارسايي قلبي و اثبات شدن تنگي عروق کرونري در آنژيوگرافي در صورتي که در اسکن هسته اي انجام شده يا ساير روشهاي تصويربرداري شواهد زنده بودن بافت در معرض خطر ديده شود توصيه به عمل جراحي قلب باز مي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 442 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح قلب و عروق در تهران