غربالگری جنین؟

سلام من44 و خانومم 42 سال داریم . ما iui انجام دادیم و نتیجه غربالگری nipt خوب بوده و تا چند ماه دیگه بچه به دنیا میاد به امید خدا. من یه دلشوره دارم که چون سن ما زیاد هست حالا درسته غربالگری خوب بوده نکنه بچه مشکلات خاصی پیدا کنه . آیا دلشوره من واقعی هست یا نه چکار باید انجام داد لطفا راهنمایی کنید ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب .انشالله به سلامتي فرزندتون به دنيا بيان و چشمتون روشن بشه .آزمايشات غربالگري تا حد خيلي زيادي از نظر سندرم ها دقيق هستن و نگران نباشيد .در هر صورت شما تمام کارهايي که ميشده رو انجام داديد .فقط براي 32 هفته حتما يک سونو دقيق داشته باشيد و مراقب زايمان زودرس باشيد و به علت سن بالاي 35 مصرف نمک محدود شود تا فشار خون بارداري ايجاد نشود .به اميد تولد فرزند دلبندتان
    @f.derayati

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران