۲۷
۷۴
خانــم

آلرژی بینی؟

با سلام.نزدیک به 4 سال میشه که آلرژی بینی دارم.که در اثر قرارگرفتن درمعرض هوای سرد،باد ،وگردو خاک دوچار آبریزش ،خارش بینی، سردردناگهانی، عطسه های مکرر،مخاط بینی زرد رنگ و ازهمه مهمتر التهاب و تورم داخل بینی و همچنین تورم بیرون بینی میشود که باوجودتورم راه تنفس ازراه بینی کلامسدود میشود.میخواستم ببینم درمان از طریق طب سنتی وسوزنی باعث بهبود آلرژی و به خصوص تورم بینی میشه؟؟؟
وآیامیتونم دردوران شیردهی به دختر6ماهم تحت درمان شما قراربگیرم؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران