ضعف وگرسنگی؟

سلام..ضمن خسته نباشید..
من یک ماه قبل به دلیل سوزش و چنگ شدن معده رفتم دکتر که بهم فاموتدین20داد..بعد اتمام دارو خوب شدم..فقط شب موقع قبل خواب معدم خیلی زیاد گاز تولید می کرد..وبعد دفع شدن گاز احساس سبک تری داشتم..
الان بعد یک مدت دوباره چند شبی میشه قسمت بالایی معدم احساس درد ملایمی دارم..واینکه دو روزی میشه که احساس ضعف وگرسنگی شدید دارم یعنی با اینکه الان شام خوردم..ولی بعد 5دقیقه گرسنه واحساس ضعف درشکمم دارم...واینکه توی این دو روز گاز معدم کمتر شده وصدای شکمم زیاد...
درضمن توی این بیست روز بعد خوب شدن سوزش و درد معدم از کپسول چاقی استفاده کردم .و یک دو هفته ای هست استفاده نمیکنم..ممنون از سایت خوبتون..

1 پـاسـخ

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران