۴۶
۷۹
خانــم

بیماری هاشیموتو ومصرف قرص تیرو کسین ومشکلات پیش آمده؟

سلام دکتر منبعد از نمونه برداری از تیروییدم تشخیص داده شد که هاشیموتو دارم وازمایشم tsh=2.1 بود
دکتر قرص لووکسین 100 روزی نصف قرص برام تجویز کردن وگفتن سه ماه بعد آزمایشم رو تکرار کنم تا تاثیر قرص معلوم بشه
از روزی که قرص رو شروع کردم اصلا پریود نشدم و در این مدت مدام تپش قلب و گرگرفتگی زیاد و غیر قابل تحمل داشتم
والان سه ماه گذشته ودوباره آ زمایش دادم‌و جوابش این شده:
Anti thiroid peroxidase H270.3
Tsh L 0.008
الان سوالم اینه که باید قرصم رو با توجه به اینهمه تغییر ادامه بدم و اینکه تمام این عوارض چطوری برطرف میشه خیلی میترسم میشه لطفا راهنمایی کنید؟

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران