۳۳
۵۲
آقــا

خطر کیست پاراوین وخونریزی داخلی؟

درادنکس چپ یک ضایعه کیستیک با کپسول نازک واکوی هموژن به ابعاد(40×23) میلیمتر وبه حجم 12 سیسی دیده شده که میتواند به نفع 1:کیست تخمدان
2:کیست پاراوارین باشد
سوراخ داخلی وخارجی سرویکس باز است .
درداخل کانال سرویکال یک لایه هیپو اکو 7/5 میلیمتری دیده شدکه می تواند به نفع دیسشارژخونی باشد

باسلام
من 6 روز خونریزی شدید دارم وزیر شکمم درد شدید دارم رفتم دکتر سونوگرافی دادم اورژانسی که دکترم گفت کیست واستراحت مطلق فقط برای دستشویی بلند شو تا یک ماه
العان میخوام نظر یه پزشک دیگ روهم بدونم لطفا وگفت تحرک داشته باشی داخل شکم احتمال خون ریزی داخلی هست
وتست بتا دادم باردار نبودم

1 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران