4/5
15/500
خانــم

برای مشکل رشد دخترم که آیا باید هورمون رشد تزریق بشه یا با دارو و گذر زمان قابل درمان هست؟

سلام خانوم دکتر
دخترم 4سالش تموم شده و حدود 1 سال و نیم هست ک تحت نظر دکترفوق تخصص غدد خانم حبیبیان هست.
بعد گرفتن آزمایش اولیه ویتامینD دخترم ب شدت پایین بود و که ایشون آمپول و داروی ویتامینD تجویز کردن و الان بعد این مدت که مجدد آزمایش گرفتیم گفتن که تنظیم شده
دخترم مینر هست و کمبود آهن هم داره و داروی فروگلوبین و اسیدفولیک مصرف میکنم. ب علاوه osteocare هم مصرف میکنم طی این مدت. ب اندازه 6ماه اول zink هم مصرف کردم
اما توی این 1سال و نیم حدود 7سانت رشد داشته که چشمگیر نبود و منو همسرم به شدت نگران هستیم. از 86 سانت به 93سانت رسیده
لطفا راهنمایی کنید ک باید چیکار کنیم؟ آیا باید آمپول هورمون رشد و براش تهیه کنیم یا با دارو و گذر زمان ب حالت نرمال قرار میگیره؟خیلی ممنون میشم کمکمون کنید.
آیا لازم هست که عکس جواب آزمایش‌ها و براتون ارسال کنم تا مشاهده کنید؟

1 پـاسـخ

بازدید : 209 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران