۵۰
۷۸
خانــم

لکه بینی.؟

سلام.و خدا قوت.من 50 ساله هستم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتم.ولی دوروز پیش بعد از کوئیتوس بعد از چند ساعت لکه داشتم و فکر کردم قراره پریود بشم که نشدم.و اخیرا در دو ماه گذشته پریود نامنظم بود. به فاصله ده روز.واروز مجددا اون لک تکرار شد.درد در ناحیه کمر خیلی کم و زود گذر بود.هیچ احساس درد یا سوزش دیگری نداشتم.لطفا علت را برام بگید.آیا یائسگی شروع شده؟

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم در مورد علايمي که داشتيد حتما بايد معاينه لگني بشيد و بيماريهاي دهانه رحم در شما بررسي بشوند.براي تعيين و تاييد زمان يائسگي هم بايد آزمايش انجام بديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران