۸۰
۶۰
خانــم

سیروز کبدی و مصرف قرص " سوفوسبوویر ودرمان از طریق سلول بنیادی ؟

خواستم بپرسم که مادربزرگ بنده80 ساله حدود 5 سال هست سیروز کبد داره و ما تو این 5 سال تحت درمان هستش والان جدیدا هوش و هواس خوبی نداره خواستم بپرسم این قرص جدیدی که به نام " سوفوسبوویر و شنیدم وارد ایران شده و گرون قیمت هستش آیا با خرید این قرص بیماری مادربزرگم بهتر میشه و خواستم بپرسم درمان از طریق سلولهای بنیادی چطوره ممنون میشم جوابمو بدین .خدانگهدار

1 پـاسـخ

بازدید : 247 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران