۳۴
۶۲
آقــا

حالت تهوع وترش کردن؟

سنوشتلام.من به علت کم خونی،دکتر دو دوره فروفورت برام شبا میخوردم،بعد از اون دو دوره ferogolobinخوردم و الان ferrodin.ازبهمن ماه پارسال تا الان. تا اینکه 4 خردادماه حالت تهوع شدید گرفتم وقرص آهن رو دیگه نخوردم. ولی چندروز معدم باد میکرد و نفخ شدید داشتم به همراه حالت تهوع،این حالت هام بعدازغذاخوردن شروع میشد وصبح ها مشکلی نداشتم. یه چندروزقرص آهن رو قطع کردم وعرق نعنا و آویشن دم کرده و سیاه دانه خوردم بهتر شد،وبعد دوباره قرص آهن خوردم،که دوباره حالت تهوع برگشت با اینکه قرص اهن رو بعداز ناهارمیخورم. دوباره قرص آهن رو قطع کردم و الان حدود یک هفته است که ظهرها نیم ساعت قبل ازناهار یک عدد کلدنیم سی میخورم ،معدم دیگه مثل قبل نفخ نمیکنه ولی باز هم بعد ازغذا احساس ترش کردن وگیر کردن غذاتوی گلو دارم،که باعث میشه حالت تهوع بگیرم،آدامس میجوم کمی بهتر میشه ولی درهنگام صحبت کردن حالت تهوع میگیرم ونمیتونم حرف بزنم.
باید قرص آهن بخورم چون کم خونی شدید دارم .چیکارکنم؟خیلی معدم اذیتم میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    فکر کنم اگه اشتباه نکنم شما تشريف آورديد مطب ومن حالا فيلم رو باز کردم ديدم شما از من سوال کرديد شما فعلا بايستي درمان التهاب معدتون را ادامه بديد و اگه آندوسکوپي نکرديد حتما انجام آن را جهت اطمينان در نظر داشته باشيد و بعد از اون قرص آهن
    ممنون

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 223 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي - گوارش و کبد (آندوسکوپي) در تهران