درمورد بای پس وهزینه؟

سلام دکتر من بی ام آی بالای چهل هستمولی مادرزادی اثنی عشرم تنگه وگفتن نمیشه عمل اسلیو‌انجام بدم چون احتمال نشتی زیاده وباید بای پس کنم وعمل بای پس بدلیل جذب نشدن مواد غذایی وویتامین گفتن باید مرتب تزریق ویتامین داشته باشم وخیلی آدم رو ضعیف میکنه و معده بجا مونده در شکم بعداز مدتی تبدیل به سرطان میشه .آیا اینا درسته؟
شما ساسی بای پس هم انجام میدید؟ وهزینه عمل رو لطفا بفرمایید .تشکر از پاسخگویی شما

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي و لاپاراسکوپي پيشرفته ( اسليو - باي پس ) در تهران