فشردگی عصب چشم؟

باسلام .من دختر34 ساله هستم .تومورهیپوفیز 1/5 سانتی متری داشتم که 4 ماه پیش از بینی عمل کردم .علایم من فشردگی عصب چشم بود که 2/5 ماه فشرده بود.
الان بعد از گذشت 4 ماه از عملم، هنوز چشمام خوب نشده و دیدمیدانی م از کنارهای هردو چشم و کمی پایین چشمهام کم شده وهنوز مثل قبل از عمل هست هیچ بهبودی نداشته. چشم پزشک معاینه کردند و گفتن آتروفی نشده و فقط درفشار بوده و درست میشه. 2 هفته هست که چشم هام درد دارند مخصوصا زمانیکه به اطراف نگاه میکنم. نشانه چی هست درد؟و اینکه بینایی درست میشه؟ خیلی ناراحتم
در اینترنت خوندم که پروتئین oncomodulin به ساخت عصب بینایی کمک میکنه. از کجا میتونم تهیه کنم؟
خیلی ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام. از اينكه هنوز بعد از عمل ناراحتي داريد متاسفم و اميد بهبودي دارم. چند نكته ممكن است جهت راهنمايي شما مفيد باشد.
    1- درد بعد از عمل هيپوفيز ناشايع نيست. اين دردها گاها نياز به درمان دارويي دارد و به مرور و البته همانطور كه گفته شد بعضا با دارو برطرف ميشود.
    2- اينكه كه شما مشكل بينايي داريد نياز به معاينه و بررسي دارد، ولي معمولا مدتي پس از عمل بينايي شروع به بهبودي ميكند.
    به اميد بهبودي كامل شما.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 439 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران