درد دندان؟

سلام لطفا بگید اگر دندانم درد دارد لزوما باید عصب کشی کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام خير دندان درد لزوما نشان دهنده نياز به درمان ريشه نيست و دلايل متفاوتي ممكن است داشته باشد از پوسيدگي سطحي كه با يك ترميم بهبود بيايد تا حساسيت يا فشار ناشي از جويدن روي ترميم بلند ، تركهاي دنداني ، دردهاي راجعه ، گير غذايي و …
    به طور كلي دردهاي مربوط به حساسيت ممكن است بدون مداخله درماني و با استفاده از خمير دندانهاي ضدحساسيت بهبود يابند در حالي كه اگر پوسيدگي وجود داشته باشد نياز به ترميم و در موارد شديدتر نياز به درمان ريشه است در موارد پوسيدگيهاي خيلي عميق ممكن است دندان قابل نگهداري نباشد!!
    منتها نوع درد در تشخيص نياز به درمان ريشه مهم است مثلا آيا درد طولاني و شبانه است يا در حد حساسيت جزئي به سرماست و تنها پس از بررسي به صورت كلينيكي و تهيه راديوگرافي مي توان متوجه شد كه نياز به درمان ريشه هست يا خير

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان ريشه دندان در تهران