از زندگی خسته شدم حس میکنم افسرده شدم؟

من ی مدته ک از همه چی خسته شدم دلم میخواد بمیرم ، خودمو بکشم . پدر مادرم همش دعوا میکنن ، پدرم میگه دیگه این زندیگیو نمیخوام حدود چندوقت پیشم منو از کسی ک دوسش داشتم جدا کردن ب زور
خسته شدم از همه چی زَده شدم هم سنو سالام پدر و مادرشون همه کاری براشون میکنن ، بعد پدر من میگه هرچی میخوای کار کن بخر خسته شد خب
همش ب همه چیم گیر میدن میگم این چ مدل موییه، این چ لباسیه، کجا میری کی میای
کسیم بهم توجه نمیکنه انگار براشون مهم نیستم فقط گیر میدن اصلا نمیگن چی میخوای چته
ب قرآن راهی جز خودکشی نمیبینم خسته شدم😔

1 پـاسـخ

بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران