معرفی کرم دوران بارداری؟

باسلام. من 31سالمه و پوستم روشنه و در اثر کم ابی و لک حاصل جوش و افتاب و منافذ باز پژمردس. دکتر کشاورز گفتن فرکشنال. اما با شما اشناشدم.میخواستم بیام ویزیت ولی چون میخوام اقدام به بارداری کنم مجبورم بزارم بعد بارداری. چون میگن دوران بارداری لیزر انجام نمیشه درسته؟ بوتاکس چطور؟؟
و اینکه کرم برای چروک اطراف چشم میشه معرفی کنید که دوران بارداری ضرر نداشته باشه؟؟ پوستم در اثر کم ابی شدید چروک اطراف چشم موقع خنده خیلی زیاد میفته.
سوال دیگه اینکه برای درمان پوست قبل لیزر دارویی که مثلا برای لک میدین برای بارداری ضرر نداره؟؟
اگر نداره بیام ویزیت خدمتتون اگر بهتره بعد بارداری مصرف شه بعدبارداری بیام؟؟؟؟

بازدید : 257 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران