۴۶
۸۰
آقــا

مشکل کبدی سیروزی و کاهش پلاکت خون و حالت تهوع و درد شکم و بیحالی وخستگی؟

سلام خسته نباشید من 46ساله هستم و نزدیک هف یا هش ماه میشود ک مریض شدم ب دکتر مراجعه کردم گفتند مشکل کبدی داری و قرص و اندوسکوپی و اینا تجویز کردند شکمم ورم داشت که گفتند اب جم شده و بعد مصرف قرص ها بهتر شد الان بعد ی ماه دوباره شروع شده و من حالم زیاد خوب نیست و خستم چشمام زرد شده، ی ذره شکمم باد داره وبی اشتهام وحالت تهوع دارم الان باید چیکار کنم چ دارویی مصرف کنم چ ازمایشی ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 237 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران