۹
۲۵
خانــم

درباره اسهال شدیذمزمن؟

با سلام خدمت خانم دکتر من دختر9ساله ای دارم که بیشتروقتااسهال داره جوری که خودش کنترل نمیکنه چندبارپیش دکتر رفتم داروشربا زینک سولفات وپودربهش دادچندروزدادمش تایک ماه اسهال خوب نشدحالابعدچندروزیبوست گرفته آزمایش وسونوهم داد گفت مشکلی نداره به نظر شما من چکارکنم اصلا وزن اضافه نکرده 5کیلوهم کاهش وزن داشته اشتهابراغذاهم نداره اصلاچهازانونمیتونه بیشینه لطفا راهنمایی کنیذ

1 پـاسـخ

  • سلام ممکنه بيماري التهابي روده داشته باشه يا بيماري سندرم تحريک پذير روده
    در هر صورت با توجه به شدت بيماري و‌مزمن بودنش حتما به فوق گوارش کودکان مراجعه کنيد براي بررسي بيشتر شايد اندوسکوپي و کلونوسکوپي هم بخواد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران