۳۶
آقــا

برادرم دراثرحادثه حدود ۲ماه دچارشکستگی وترک خوردگی جمجمه شده ؟

برادرم36 ساله حدود دو ماه دراثرحادثه حین کار ازناحیه جمجمه دچارشکستگی وچند ترک شده که ابتدا دکتر قسمتی ازجمجمش را بیرون اوردن وزیرپوست شکمش قرار داده اند وخون دورمغزراتخلیه کردن وابتدا هوشیاریش4 بود که بعد ازیک ماه تازه چشماشو باز کرده ودکتریک تراک درگلوش انداخته اند وحدود یک ماه بعد استخوان جمجمش راسر جایش گذاشتن وحدود یک هفته است که هوشیاریش7 شده حال فقط چشمها راباز میکنه ولی قادر به حرکت پاها ودستها نمیباشه فقط گاهی اوقات دست چپش راتکان میده.ودر در ای سی یو بیمارستان گنجویان دزفول بستری میباشد حالا دکتر میگه یک هفته دیگه مرخصش میکنم ببرین خونه.درحالی که غذاازطریق سرم بهش میدن .خواستم ببینم اگه بیارمش تهران جهت بهبودی بستریش میکنید یا خیر. وچه زمانی قادر به تکلم ویا حرکت دست وپا میشه ممنون

بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران