۲۸
۹۷
آقــا

ورزش میکنم و برنامه غذایی ؟

سلام خسته نباشید بدنسازی تمرین میکنم و سالی یکبار چکاب و سونوگرافی میرم ک 1400/7/25 ک چکاب خوب بود ولی سونوگرافی کبد گرید بین یک و دو نشون داد ک دکتر کبد رفتم لیورکر 60 عدد و 60 عدد ویتامین E روزی یک عدد بمدت دوماه و 5 کیلو کم کردم و بعد از اون دوباره رفتم آزمایش 1401/2/10 ک
آزمایش خوب بود ولی سونوگرافی کبد گرید 1 نشون داد و میخام با تغذیه درستش کنم و میخام وزنمو ببرم بالا و الان راهنمایی میکنید و یا اینک اآزمایش هام بیام مطب تون

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران