۱۲
۴۴.۵
خانــم

باری دریافت آمپول سیناژن نیاز به دستور پزشکفوق تخصص غدد اطفال می باشد.؟

با سلام و احترام:
دخترم 13 ساله است و می خواهد ورزش هاکی این لان را حرفه ایی انجام دهد ولی قدش کمی کوتاه است. همسرم با آقای دکتر عبدالحسین محرابی سالها تحت نظر ایشان است مشورت کرده و حالا با آمپول دکاپپتیل 3.75 بلوغ را به تعویق انداخته است و حالا آمپول یسناژن توصیه شده، چون از ورامین باید خدمت شما مطب برسم می خواستم امکان دارد آزمایشات را برای شما ارسال کنم تا راهنمایی کنید لطفا" اصلا" نیاز به تزریق سیناژن هست یاخیر؟

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم کودکان در تهران