سونو داپلر و سونو ؟

سلام آقای دکتر الان براتون جواب سونو توده زیر بعل رو فرستادم فرمودید
سلام سونوگرافی را دیدم خوب است خوش خییم است جای نگرانی ندارد فقط یک بیوپسی توسط رادیولوژیست بشود تا خیال مان راحت شود فردا صبح درمانگاه هستم و 3 شنبه بعد از ظهر برای گرفتن نامه برای رادیو لوژیست

من بجنورد میشه بجنورد نشون بدم شما معرفی نامه بنویسید برام کجا ببرم

1 پـاسـخ

  • سلام يک راديو لوژيست بايد اين کار رو انجام بدهد البته عجله اي نيست مي تونيد 3 ماه ديگر بياييد مشهد تا نامه بدهم هم سونوگرافي مجدد انجام بشود هم بيوپسي تو بجنورد سوال کنيد ببينيد تحت گايد سونوگرافي کسي ازز راديو لوژيست ها انجام مي دهند يا نه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران