۳۱
۷۸
آقــا

درمان اختلال اضطراب اجتماعی ؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر گرامی
می خواستم چند تا سوال از حضورتون بپرسم .
من پسری 31 ساله هستم که از کودکی تا به الان دچار اختلال اضطراب اجتماعی یا همان فوبیای اجتماعی هستم،
من روش هایی مانند: روان درمانی/ دارو درمانی و طب سوزنی را امتحان کردم ولی بهبودی حاصل نشد، من حتی نزد هیپنوتراپیست هم رفتم ولی نتیجه‌ای نداشت . دیگه از این بیماری به ستوه اومدم ، کلی از موقعیت های خوب زندگیمو ازم گرفتش . میخواستم از شما بپرسم برای درمان این بیماری عمل جراحی و یا روش کم تهاجمی وجود داره که علائم جسمی این بیماری مانند : سرخ شدن ناشی از خجالت/ضربان سریع قلب/لرزیدن/تعریق/تنش عضلانی و.... را از بین ببرد؟
ممنون و متشکر میشم اگه راهنماییم کنید.🙏

5 پـاسـخ

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران