۲۲
۶۳
آقــا

خارش و عفونت؟

سلام و عرض خسته نباشید 22 سالمه متاهلم در ناحیه بیضه در بعضی مواقع و موقع سکس احساس خارش شدید دارم زیر پوست بیضه یک سری ضایعات جوش مانند سفت دارم و گاهی اوقات انقد خارش دارم ک باعث زخم بیضه هام میشه جوری ک آب هم می خوره می سوزه خانومم عفونت داشت ب دکتر مراجعه کرد در حال درمانه بهشون گفتن از طریق رابطه جنسی از من عفونت گرفته می خواستم بدونم باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران