چرا ایجاد می‌شوند؟

خانــم
IBS؟
علائم بارز IBS؟
سلام
چه علائمی دارند
چرا ایجاد می‌شوند و درمان قطعی چیه؟ یا باید مدام دارو و پرهیز داشت؟چرا؟!

1 پـاسـخ

  • سندرم روده ي تحريک پذير يا آي بي اس يک اختلال مزمن دستگاه گوارش است که روده ي بزرگ را درگير مي کند. علائم و نشانه هاي آن شامل : درد شکمي، نفخ، تجمع گاز، دل پيچه، دفع موکوس در مدفوع، اسهال يا يبوست يا هردوي آنها به تناوب. يعني گاهي فرد دوره هايي از اسهال يا گاهي يبوست دارد. البته دکتر امين توسلي دکتر پوست مو زيبايي و ليزر درماني هستند و اگر در زمينه پوست و مو زيبايي سوالي داريد بهتر ميتونيم راهنماييتون کنيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشک پوست و زيبايي در تهران