توده سالید در سینه؟

من یک توده سالید در سینه راستم دارم در فاصله 4 سانتیمتری نیپل راست با حدودمشخص به ابعاد 5/8 ×3/8 میلیمتر تیپ ضایعات Bengin
خیلی میترسم از دکتر متخصص وقت گرفتم ولی برا یه ماه دیگه وقت داده میخواستم از تون راهنمایی بگیرم؟ خیلی ممنون در ضمن مادرم هم دوسال پیش عمل شده سرطان پستان داشت درمان هم شده

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    خصوصيات اين توده و معاينه اون، برامون اهميت داره. بايد از نزديک معاينه بشيد و تحت نظر باشيد مخصوصا با اين سابقه فاميلي. درصورت افزايش سايز در مدت کوتاه، ممکنه از اين توده هاي خوش خيم، نمونه گيري کنيم يا جراحيشون کنيم. ولي اغلب، اين توده هاي خوش خيم رو فقط تحت نطر ميگيريم.نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 245 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قفسه صدري سينه (توراکس) در تهران